07-03-2017 en 23-03-2017 counseling NIPT RCNZH

Verplichte nascholing voor counselors in de regio Noordelijk Zuid Holland.
  • Voor de bijeenkomst van dinsdag 7 maart kunt u zich aanmelden tot 1 maart 2017
  • Voor de bijeenkomst van donderdag 23 maart kunt u zich aanmelden tot 16 maart 2017

Informatie uit de nieuwsbrief december RCNZH:

Binnen het programma prenatale screening wordt gewerkt aan een landelijk format voor de invulling van de nascholing voor counseling over NIPT als eerste screeningstest. De bijeenkomsten over NIPT die in 2017 door de regionale centra prenatale screening worden georganiseerd zullen gelden als verplichte scholing voor alle counselors. Ook andere organisaties bieden NIPT-scholing aan. Het staat u natuurlijk vrij om deze bijeenkomsten te bezoeken, maar wij benadrukken dat alleen NIPT-bijeenkomsten die door regionale centra prenatale screening zijn georganiseerd, tellen als geldige scholing voor de NIPT.

Voor de counselors in de regio noordelijk Zuid-Holland organiseren wij de nascholing in het LUMC op dinsdag 7 maart en donderdag 23 maart 2017 van 15.00-18.15 uur. Medio januari ontvangt u van ons aanvullende informatie over het programma en de aanmeldprocedure. Tevens zal deze informatie ook op de website van het RCNZH geplaatst worden.

Aanvraag van accreditatiepunten wordt gedaan bij de KNOV, NVOG, BEN en V&VN. Deelname is gratis en aanmelding is verplicht i.v.m. accreditatie en catering.

AANMELDEN website RCZHN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.