3 Daagse Kadertraining online voor iedereen in de geboortezorg!

maart 2021 3 -daagse kader training

3 Daagse Kadertraining online voor iedereen in de geboortezorg!

                                        

Heeft in samenwerking met Coöperatie LEO een kadertraining ontwikkeld.

Wil jij ook leiderschap ontwikkelen en vol zelfvertrouwen een bestuursfunctie neerzetten of aan de onderhandelingstafel sterk staan.

Door een theoretisch kader  neer te zetten , te oefenen ,deze in de praktijk te gebruiken en samen ervaringen te delen, is dit een praktische training op de deelnemers afgestemd.

De training wordt gegeven voor een kleine groep deelnemers.

De inhoud van de kadertraining is afhankelijk van de vragen die de deelnemers hebben. Wij noemen dat ‘vraaggestuurde trainingen’. De volgende onderwerpen kunnen onder meer aan bod komen: – visie ontwikkelen; – het speelveld van de geboortezorg; – leiderschap; – samenwerken en communicatie; – Geweldloze communicatie; – situationeel leidinggeven; – besluitvorming; – motiveren van medewerkers; – onderhandelen en het omgaan met bezwaren; – structureren en organiseren van het VSV.

Data : de maandagen 29 maart, 26 april en 14 juni van 10.00-15.00 uur of

de maandagen 26 april, 14 juni en terugkomdag in september

Trainingstijd: 10.00 uur – 15.00 uur incl pauze

Kosten: voor 3 dagen €819 per deelnemer. incl tussentijdse begeleiding van de trainer.

Accreditatie:  13,5 punten MIO (C) en 4,5 punten categorie

Praktische training met persoonlijke leerdoelen

 

                                                       

   

Persoonlijke leerdoelen

Aan de hand van een intakeformulier kunnen de deelnemers hun eigen leerdoelen formuleren.

De deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het realiseren van deze leerdoelen en onze trainer kan hen daarbij helpen door het aanbieden van trainingssituaties.

Inhoud

De inhoud van de kadertraining is afhankelijk van de vragen die de deelnemers hebben. Wij noemen dat ‘vraaggestuurde trainingen’. De volgende onderwerpen kunnen onder meer aan bod komen:

– visie ontwikkelen;- het speelveld van de geboortezorg;- leiderschap;- samenwerken en communicatie;- Geweldloze communicatie;

– situationeel leidinggeven- besluitvorming;- motiveren van medewerkers- onderhandelen en het omgaan met bezwaren;- structureren en organiseren van het VSV.

 Kennismakingsdag online

In de kennismakingsdag worden de leerdoelen van de deelnemers behandeld en de gewenste inhoud van de training besproken. Ook wordt de grote lijn van de kadertraining neergezet.

Trainingsdag online

Tijdens de online trainingsdag wordt een theoretisch kader behandeld rondom de leerdoelen van de deelnemers en er wordt geoefend met deze onderwerpen.

Terugkomsessie online/fysiek

Wat heb je gedaan met het geleerde? Wat is er gelukt? Wat is nog niet gelukt en waarom niet? Dat zijn de vragen op het formulier die de deelnemers voorafgaand aan deze dag invullen.

Op de manier van Socratische intervisie worden deze onderwerpen tijdens deze terugkomdag behandeld. Deze dag zit vol met tips en nieuwe inzichten.

Begeleiding tussentijds

De deelnemers krijgen de mogelijkheid, wanneer dit maar nodig is tijdens de periode van de kadertraining, contact op te nemen met de trainer. Dit kan telefonisch of per e-mail.

Afstemming op de werksituatie

De leersituatie van de deelnemers wordt zoveel mogelijk afgestemd op de werksituatie.

Dit betekent bijvoorbeeld dat er in de training veel aandacht is voor praktijksituaties. Er is veel ruimte voor eigen praktijkvoorbeelden van de deelnemers.

Trainingsbijeenkomsten

De trainingsbijeenkomsten vergen inzet en persoonlijke inbreng van de deelnemers, maar er wordt voor gezorgd dat de trainingsactiviteiten gegeven worden in een veilig  klimaat.

Het zijn, naast leerzame, zeker ook prettige bijeenkomsten.

Trainingsmateriaal

Tijdens de trainingen wordt ingegaan op de individuele leerdoelen van de deelnemers en op actuele vragen. Achteraf worden via Kennisnet Geboortezorg hand-outs van behandelde onderwerpen verspreid.

 

Meer informatie

Data : de maandagen 29 maart, 26 april en 14 juni van 10.00-15.00 uur of

de maandagen 26 april, 14 juni en terugkomdag in september

Trainingstijd: 10.00 uur – 15.00 uur incl pauze

Kosten: voor 3 dagen €819 per deelnemer. incl tussentijdse begeleiding van de trainer.

Accreditatie:  13,5 punten MIO (C) en 4,5 punten categorie

Locatie : online

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.