Handson 3D / 4D Realistic- en Crystal Vue

3D en 4D technieken

Bij 3D/4D echoscopie ben je  als echoscopist extra afhankelijk van de ligging van het kind om tot een mooi beeld te komen. Tips en trics t.a.v. goede beeldvorming kunnen hierbij helpen.

Tijdens deze handson verkrijg je handigheid in preprocessing (het in beeld brengen van de juiste doorsnedes, het hanteren van de abdominale en vaginale 3D probe en een snelle beoordeling of het een gunstige ligging van de foetus is) en postprocessing (bewerking in X/Z/Y assen, lichtbewerking).

Technologie

Er wordt gewerkt op de Samsung WS80A Elite. De apparatuur beschikt over de nieuwste updates.

  • Realistic Vue
  • Crystal Vue
  • ADVR met beeld en geluid opname
  • Hello Mom applicatie (streaming beelden naar mobiele apparatuur)

Realistic Vue

Crystal Vue

Crystal Vue is dé innovatieve volume weergave technologie die de gescande gebieden meer dan waarheidsgetrouw weergeeft. Het laat zowel de interne als externe structuren zien in één beeld. Tijdens deze handson ervaart u de meerwaarde ervan bij 3D / 4D echoscopie.

Opzet en interesse

Om de training zo effectief mogelijk te laten verlopen wordt er gewerkt in kleine groepjes (max. 4 personen) of -indien gewenst- privé, op zwangerschappen van verschillende zwangerschapsduur. Voorafgaand aan de training ontvangt u theoretisch materiaal, welke voorafgaand aan de praktijk wordt besproken.

Kosten: € 500,- per dagdeel.

Accreditatie bij de BEN wordt aangevraagd voor 3 punten.

Neem contact op bij interesse.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.